Onze partners

Zonder partners is het haast onmogelijk in alle wensen van je klanten te kunnen voorzien. Iedereen heeft zo zijn eigen specialisatie en een goede partner voldoet ook aan een aantal eisen. Segeon gaat bij het aangaan van een partnerschap dan ook niet over één nacht ijs.

Om iets te kunnen betekenen voor onze clientèle moeten wij het vooral hebben van betrokkenheid en dienstverlening met een hoofdletter ‘D’. Het welzijn staat daarbij altijd voorop. Een partner dient in dat plaatje te passen en niet alleen te schreeuwen dat er service geleverd wordt. Het moet ook daadwerkelijk gebeuren. Bij onze partners hebben we dat zelf aan den lijve ondervonden en die willen we dan ook van harte aanbevelen. U zult niet teleurgesteld worden.

 

Nagelsalon The Nail Corner

De dienstverlening van Segeon gaat om welzijn en u prettig voelen. Logisch dat een samenwerkingsverband met een hoogwaardige nagelsalon dan niet mag ontbreken.
Angelique Mahler, de eigenaresse van Nagelsalon The Nail Corner, heeft zich gespecialiseerd in de natuurlijke acrylnagel en gellak. Vanwege die specialisatie is ze in staat zich te focussen op alle laatste trends en innovaties. Om een hoge kwaliteit te kunnen waarborgen gebruikt ze alleen maar de beste merken in haar professionele nagelsalon in Eindhoven.

Daarnaast kan ze u ook van dienst zijn met wimperextensions die via de one-by-one techniek worden aangebracht.

Wanneer bovenstaande u nog niet heeft kunnen overtuigen bezoek dan een keer de website op www.thenailcorner.nl of maak een vrijblijvende afspraak. U zult niet teleurgesteld worden.

Klik op het logo of hier en u gaat rechtstreeks naar de website van nagelsalon The Nail Corner.