Contact

Om met ons in contact te komen kunt u ons dagelijks telefonisch tussen 09:00 en 17:00 uur benaderen. Via mail kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Aangezien onze huisbezoeken zich beperken tot Eindhoven en omgeving zijn we altijd bij u in de buurt. Zo heeft u een aanspreekpunt in de directe nabijheid waar u als vaste klant altijd op terug kunt vallen, ook wanneer u toevallig net even niet aan de beurt bent voor een huisbezoek.

Als relatie van onze klant nodigen we u óók van harte uit met ons in contact te blijven wanneer u daar behoefte aan heeft: we willen een zo open mogelijke relatie met onze klanten en dat geldt ook voor de familie, vrienden en andere bekenden. Neemt u gerust contact met ons op voor nadere informatie. We staan u graag te woord. Ook kunt u een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij komen dan bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Hier zijn voor u uiteraard geen kosten aan verbonden.

U kunt ons via mail op info@segeon.nl of telefonisch op 0616333057 of 0641480127  bereiken. Laat alstublieft een voicemail achter mochten we uw oproep niet beantwoorden. We laten dan snel van ons horen.

Ook kunt u ons benaderen via het contactformulier hieronder. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gelieve dit formulier niet te gebruiken om bij ons te solliciteren. We hebben geen vacatures waarop u kunt reageren.