Contact

Om met ons in contact te komen kunt u ons 24 uur per dag via de mail bereiken. Dus bent u op zoek naar informatie over ons of over onze dienstverlening, schroom dan niet om ons te benaderen.

Als relatie van onze klant nodigen we u óók van harte uit met ons in contact te blijven wanneer u daar behoefte aan heeft: we willen een zo open mogelijke relatie met onze klanten en dat geldt ook voor de familie, vrienden en andere bekenden. Neemt u gerust contact met ons op voor nadere informatie. We staan u graag te woord. Ook kunt u een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij komen dan bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Hier zijn voor u uiteraard geen kosten aan verbonden.

U kunt ons via mail op info@segeon.nl bereiken. Helaas hebben wij op deze plaats onze telefoonnummers moeten verwijderen, omdat we ondanks strengere regelgeving nog altijd erg vaak telefonisch lastig worden gevallen door call centers die iets willen verkopen. Maar u mag er vanuit gaan dat we, wanneer u een email aan ons stuurt, in de regel dezelfde dag nog reageren; laat u in de mail een telefoonnummer achter dan kunnen we u direct bellen mocht u dat wensen. Dank voor uw begrip.

Ook kunt u ons benaderen via het contactformulier hieronder. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gelieve dit formulier niet te gebruiken om bij ons te solliciteren. We hebben geen vacatures waarop u kunt reageren.