Anderen over ons

Onderstaand treft u een greep uit de referenties van klanten die reeds kennis maakten met de dienstverlening van Segeon en zijn voorganger Senioren Ondersteuning Eindhoven. Dit zijn reviews uit het verleden. Sinds mei 2020 bieden we de mogelijkheid om een Google review of een Facebook recensie op de Segeon bedrijfspagina achter te laten. Neem daar ook gerust eens een kijkje. We willen u de ervaringen van onze cliënten met ons uit het verleden echter niet onthouden.


Simone en Toon Blankers, schoonzus en broer

We kunnen niet anders dan zéér enthousiast zijn over de inzet, benadering, bereidheid tot helpen en vakkundigheid om met mensen om te gaan van Willem van Rooij. Hij begeleidt onze (schoon)zus naar de kapper, schoonheidsspecialiste, naar tandarts en huisarts en doet boodschappen voor haar. Het is zo’n geweldige geruststelling voor ons te weten dat een vertrouwd persoon, absoluut eerlijk, de hele mantelzorg voor haar heeft overgenomen. Wij zijn hem zeer dankbaar!
(Voor de volledige tekst van deze recensie klik hier)

Dankwoord tijdens afscheidsdienst namens Simone en Toon Blankers, na overlijden schoonzus en zus Agnes

Ook een heel speciale dank aan Willem van Rooij, die ruim 2 jaar haar kameraad en mantelzorger is geweest. Alhoewel hij dit als professioneel iemand benaderde en van nature wist hoe hij deze taak moest invullen, bleek al snel dat er een sterke persoonlijke band ontstond tussen Agnes en Willem. Willem deed alles voor Agnes, samen met haar koos hij een appartement voor haar uit waar zij na haar verblijf in het zorghotel graag wilde wonen. Ze kon immers niet meer zelfstandig wonen na de laatste val. Samen met haar ging hij naar tandarts, artsen, en wat er zich ook maar aandiende en zorgde bijna dagelijks voor een wandeling in de buitenlucht. Agnes was Willem voor de zorg erg dankbaar.


Olivier Papelard

Ik heb Segeon, Mieke, leren kennen als een leuke gezellige vrouw die positief in het leven staat. We gaan samen boodschappen doen, kopen o.a. planten voor op het balkon en die worden ook door haar verzorgd. Ik ben erg blij met haar gezelschap en hoop dat ze nog lang mag blijven komen.
(Voor de volledige tekst van deze recensie klik hier)


Gert en Willy Cupido, zoon en schoondochter

Met een goed gesprek vrolijkt Willem mijn moeder op. Ze kijkt uit naar zijn bezoek en wij hebben een zorg minder. We zijn bijzonder tevreden over de plezierige samenwerking met Willem.
(Voor de volledige tekst van deze recensie klik hier)


Ank Raaimakers

Door mijn ziekte, Parkinson, ben ik mijn onafhankelijkheid verloren en dat was voor mij moeilijk te accepteren. Mede dankzij Mieke ben ik daarin toch positiever geworden. Samen winkelen, een karweitje in de tuin en een bezoek aan het ziekenhuis waardoor ik ook handiger ben geworden met mijn rolstoel met motor. Ik hoop haar als mantelzorger nog lang bij me te hebben.
(Voor de volledige tekst van deze recensie klik hier)


T Ter Marsch-Haemers, schoondochter

Willem van Rooij kwam elke week op een vaste tijd om mijn moeder in de rolstoel mee de natuur in te nemen. Zij ondervond deze contacten als een zegen. Daardoor leerde ik de inzet van Willem en de vreugde die mijn schoonmoeder uit zijn bezoekjes putte waarderen.
(Voor de volledige tekst van deze recensie klik hier)


Hans Bakkers, Lumens groep

Willem was een betrouwbare en intelligente vrijwilliger als computerhulp voor 55+-ers . Het dienstverband werd beëindigd, omdat hij de desbetreffende activiteiten onderbracht bij de stichting Digitolk, waardoor de continuïteit daarvan op de lange termijn geborgd kon worden.
(Voor de volledige tekst van deze recensie klik hier)


Heidi de Kok, Archipel zorggroep

Wij hebben W van Rooij Ieren kennen als een zeer betrokken persoon die zelfstandig en met veel respect, humor en geduld een zeer waardevolle band opbouwde met een aantal individuele cliënten. We zijn zeer dankbaar voor wat hij voor deze cliënten heeft gedaan en heeft betekend. Bewonderingswaardig is zijn gedrevenheid en ondernemingszin waarmee hij zich op de markt als ZZP’er aanbiedt.
(Voor de volledige tekst van deze recensie klik hier)


bloemen


Simone en Toon Blankers, schoonzus en broer

de volledige onverkorte originele tekst:

Mijn (schoon)zus, geboren in 1929, (inmiddels zeer moeilijk lopend) konden wij – gezien onze leeftijd – onvoldoende mantelzorg verlenen. Gelukkig vonden wij eind december 2016 op internet Willem van Rooij van Segeon en na een eerste kennismaking hebben we hem ingeschakeld om onze mantelzorgtaken over te nemen. In eerste instantie om een maal per week bij haar op bezoek te gaan voor een praatje. Maar vrij snel bleek dat het persoonlijk contact erg goed was en zijn bezoeken zeer op prijs werden gesteld, zodat wij uiteindelijk – uiteraard in overleg met mijn (schoon)zus – Willem voor 4 dagen per week inschakelden. We kunnen niet anders dan zéér enthousiast zijn over de inzet, benadering, bereidheid tot helpen en vakkundigheid om met mensen om te gaan van Willem van Rooij. Hij regelde dat mijn (schoon)zus op eerste Paasdag spoedshalve kon worden opgenomen in een Zorghotel. Ook daar was hij 4 x per week aanwezig , begeleidde hij haar naar de kapper, schoonheidsspecialiste, naar tandarts en huisarts en deed boodschappen voor haar.  Ook zag hij er op toe dat ze fysiotherapie kreeg.

Toen na het verstrijken van enkele weken – absoluut ook mede door zijn vasthoudendheid – een indicatie werd afgegeven voor een verzorgingshuis, ging Willem op onderzoek uit naar een goede locatie. Met mijn (schoon)zus ging hij appartementen bezichtigen en regelde de huur van het uitgekozen appartement. Onderhandelde over de overname van zaken, verzorgde de schoonmaak van het appartement, de verhuizing en de inrichting ervan en zorgde voor het beëindigen van verschillende (zorg)contracten. Hij installeerde mijn (schoon)zus en zorgde dat ze er gezellig bij zat.

Werkelijk, allemaal in één woord GEWELDIG.
En sinds juli 2017 zit ze daar prettig te wonen en komt Willem nog steeds 4 x per week voor allerlei zaken. Het is zo’n geweldige geruststelling voor ons te weten dat een vertrouwd persoon, absoluut eerlijk, de hele mantelzorg voor mijn (schoon)zus heeft overgenomen. Wij zijn hem zeer dankbaar!

Simone en Toon Blankers


Olivier Papelard

de volledige onverkorte originele tekst:

Ik heb Segeon, Mieke, leren kennen als een leuke gezellige vrouw die positief in het leven staat. Ze staat altijd klaar voor iedereen.
We gaan samen boodschappen doen, kopen o.a. planten voor op het balkon en die worden ook door haar verzorgd. Ik ben afhankelijk van mijn rolstoel, maar dat is voor haar geen probleem. Een bijkomend voordeel is dat ze gebruik kan maken van mijn invalide parkeerkaart om lekker dichtbij te parkeren.
Goede communicatie op niveau maakt dat wij goed samen passen. Ik ben erg blij met haar gezelschap en hoop dat ze nog lang mag blijven komen.


Gert en Willy Cupido, zoon en schoondochter

de volledige onverkorte originele tekst:

Toen mijn moeder op 91 jarige leeftijd thuis kwam in het verzorgingshuis na een ziekenhuisopname, bleek dat zij een stuk zelfstandigheid moest inleveren. Een aantal zaken die zij voorheen zelf oppakte (naar buiten gaan, de was doen en naar de kapper gaan) lukten niet meer. De verzorging is niet toegerust om dit soort zaken over te nemen en omdat wij op Terschelling wonen kunnen wij ook niet wekelijks de helpende hand bieden. Wij waren dan ook erg blij met het aanbod van Willem van Rooij om twee maal per week mijn moeder bij te staan. Niet alleen met praktische zaken, maar ook met een goed gesprek vrolijkt Willem mijn moeder op. Ze kijkt uit naar zijn bezoek en wij hebben een zorg minder. We zijn bijzonder tevreden over de plezierige samenwerking met Willem, die bovendien mijn moeder begeleidt tijdens ziekenhuis bezoeken. 

Gert en Willy Cupido


Ank Raaimakers

de volledige onverkorte originele tekst:

Door mijn ziekte, Parkinson, ben ik mijn onafhankelijkheid verloren en dat was voor mij moeilijk te accepteren. Mede dankzij Mieke ben ik daarin toch positiever geworden. Goedlachs, vriendelijk en haar opgewekte uitstraling heeft daar zeker aan bijgedragen. Het klikte vrijwel meteen en ongemerkt heeft ze het mij makkelijker gemaakt mijn ziekte te accepteren. Samen winkelen, een karweitje in de tuin en een bezoek aan het ziekenhuis waardoor ik ook handiger ben geworden met mijn rolstoel met motor. Het oplossen van een probleem op communicatief gebied gaat ze ook niet uit de weg. Ik hoop haar als mantelzorger nog lang bij me te hebben.


T Ter Marsch-Haemers, schoondochter

de volledige onverkorte originele tekst:

Ik heb Willem van Rooij leren kennen via mijn schoonmoeder. Hij kwam elke week -op een vaste tijd- om haar uit te nemen. zij ondervond deze contacten als een zegen.Willem nam haar dan mee-met rolstoel- in de natuur.Hij vergezelde haar op uitstapjes die vanuit het huis geregeld waren.Zij hadden goede gesprekken met elkaar. Daardoor leerde ik de inzet van Willem en de vreugde die mijn schoonmoeder uit zijn bezoekjes putte waarderen. Ik denk dan ook dat toen Willem mij vertelde hiervan zijn werk te willen maken,hij een uitermate geschikt mens is.
Mijn man en ik hopen dan ook van harte dat hij met zijn plan slaagt om hier van zijn beroep te maken en wensen hem alle succes.


Hans Bakkers, Lumens groep

de volledige onverkorte originele tekst:

Hierbij verklaart Steunpunt de Jaguar dat de heer W. v. Rooij, bij ons werkzaam is geweest in de functie van computerhulp voor 55+ers in de periode van 01-09-2012 tot 1-12-2012.
De opgedragen werkzaamheden heeft hij steeds naar volle tevredenheid verricht. Hij was een betrouwbare en intelligente medewerker. Het dienstverband wordt beëindigd, omdat hij de desbetreffende activiteiten onderbracht bij de stichting Digitolk, waardoor de continuïteit daarvan op de lange termijn geborgd kon worden.
Wij danken de heer v. Rooij voor zijn inzet en wensen hem veel geluk en succes.

Hoogachtend,Namens Steunpunt de Jaguar
Hans Bakkers
Coördinator vrijwilligerswerk


Heidi de Kok, Archipel zorggroep

de volledige onverkorte originele tekst:

Hierbij verklaart Archipel Zorggroep dat de heer W. van Rooij bij onze locatie Gagelbosch werkzaam was in de functie van bezoekvrijwilliger voor enkele uren per week sinds 16-11-2012.

Wij hebben hem Ieren kennen als een zeer betrokken persoon die zelfstandig en met veel respect, humor en geduld een zeer waardevolle band heeft opgebouwd met een cliënt, die onlangs helaas is overleden. We zijn zeer dankbaar voor wat hij voor deze cliënt heeft gedaan en heeft betekend. In het vorige jaar heeft hij op ons verzoek ook enkele malen op een zondag meegeholpen bij een gezamenlijke grote activiteit, waar hij met name heeft ondersteund in de transfers en algemene begeleiding. Ondanks dat wij blij waren met zijn extra ondersteuning en wijze van samenwerken, heeft hij aangegeven dat het hem toch meer voldoening geeft om cliënten individueel te begeleiden, vandaar dat zijn ondersteuning bij groepsactiviteiten slechts bij een aantal keer is gebleven.
We zijn verheugd dat hij inmiddels kennis heeft gemaakt met een voor hem nieuwe cliënt en heeft toegezegd om vanaf heden ook daar een wekelijks bezoek te gaan verzorgen. Bewonderingswaardig is zijn gedrevenheid en ondernemingszin waarmee hij zich op de markt als ZZP’er aanbiedt o.a. via zijn eigen website.